Badeværelsesrenovering i København

Nyt badeværelse laves lige efter dine ønsker

Drømmer du om at få lavet et nyt badeværelse – eller trænger det gamle måske til en badeværelsesrenovering? Så er vi den rette samarbejdspartner at kontakte. Hos Bolig Mureren i København er vi blandt branchens bedste til badeværelser. Vi kan varetage både simple og komplicerede opgaver inden for renovering af badeværelse, så du bør derfor aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vi udfører badeværelsesrenovering i  København i vores primære geografiske områder:  Omegnskommunerne Ishøj, Glostrup, Albertslund og omegn. Men vi kommer naturligvis også gerne hos kunder uden for disse områder.

Vi klarer både de små reparationer og den store modernisering af badeværelse. Vi kan forvandle selv det mindste badeværelse til magelig luksus med fokus på funktion og æstetik. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og ideer, så både design og indretning passer til dit hjem og dine ønsker.

Hos os er der god tid til at have en tæt dialog, hvor vi kan forventningsafstemme og konkretisere lige netop dine ønsker og behov i forbindelse med renovering af badeværelse. Kunden sættes med andre ord altid i centrum for det arbejde, som vi udfører.

Stor erfaring inden for badeværelsesrenovering

Bolig Mureren har mange års erfaring med at udføre totalentreprise i forbindelse med badeværelsesrenovering i København. Det betyder, at vi varetager koordinering mellem alle faggrupper og sikrer, at projektet kommer godt i mål.

Vi varetager selvfølgelig også gerne mindre opgaver inden for renovering af badeværelse, hvor der ikke er behov for totalentreprise. Hos os er der altså ingen opgave, som hverken er for stor eller for lille til, at vi kan løse den. Vi tilgår alle opgaver med samme entusiasme og professionalisme.

Vi er leveringsdygtige i et stort udvalg af sanitet, hvilket sikrer, at vi kan opfylde langt de fleste ønsker og behov. Uanset om du drømmer om at få lagt nye fliser i en særlig farve eller om at få lavet et nyt, rummeligt bad, kan vi med andre ord varetage opgaven professionelt.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Den eksakte pris på renovering af badeværelse afhænger af opgavens omfang samt de materialer, der skal anvendes. Vi stiller strenge krav til materialer og overflader ved ombygning af badeværelse, så du kan få det bedst mulige resultat. Det gælder især i brusenichen og rundt om badekar og håndvask, hvor vandpåvirkningen er størst.

Uanset om vi skal lave et nyt bad eller sætte nye fliser op hos dig, garanterer vi altid konkurrencedygtige priser. Vi kommer desuden altid gerne ud til kunden og undersøger opgaven nærmere, hvorefter det er muligt at give en mere konkret pris på stedet.

Derudover deler vi gerne ud af både gode råd og kompetent vejledning, så du kan være sikker på at få den bedst mulige løsning til dig. Du bør med andre ord aldrig være tilbageholdende med at trække på os som professionel sparringspartner.

Kontakt os, og hør om dine muligheder for en badeværelsesrenovering

Med Bolig Mureren som partner er du sikker på at få et nyt badeværelse, der til fulde lever op til alle krav og regler, og som samtidig realisere dine badeværelsesdrømme. Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad dine muligheder for at få en renovering af badeværelse er, så kontakt os gerne med det samme. Vi hjælper dig med renovering af badeværelse, uanset om du bor i parcelhus, i lejlighed eller i etageejendom.

Kontakt os for et godt tilbud på telefon 60 16 37 95 eller e-mail info@boligmureren.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig med at lave et nyt badeværelse lige efter dine drømme.